Shopping 6 nov 2015 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

webshops

1. Viva La Vintage | Femke struint graag markten af en Steven doet dat vooral online. Die passie voor verzamelen groeide uiteindelijk uit tot een webshop vol tweedehands spullen! Denk aan oude schoolbanken, tafeltjes en stoelen, maar ook leuke vintage accessoires. Zo kun je hier bijvoorbeeld kiezen uit een grote collectie ouderwetse landkaarten, medicijnflessen en vintage camera’s. Kortom, een lekkere shop voor liefhebbers van oud spul!

winkels-online-roomed1

2. Living | Bij Living gaat het om de joy of giving. De webshop is zo ingedeeld dat je heel gemakkelijk een cadeau kunt zoeken. Je kunt namelijk aangeven voor wie je een cadeau zoekt, in welke stijl en voor welk budget. Een handig hulpje, maar de shop staat sowieso vol leuke hebbedingen om doorheen te scrollen (ook voor jezelf).

winkels-online-roomed2

3. Loft55 | Loft55 is de webshops van Claudia. De winkel staat vol home decoraties en lifestyleproducten. Denk aan stoere broodplanken, stationary, woontextiel voor elke kamer in huis en andere accessoires om het thuis gezellig te maken.

winkels-online-roomed3

4. Mimar Lifestyle | Mimar is het bedrijf van Kiki, die het koude Nederland verruilde voor het Mediterraanse Mallorca. Ze richtte Mimar op, een online shop vol lifestyle producten met een bohemian touch. Naast woonartikelen, zoals dromenvangers, kun je hier ook kleding en accessoires kopen.

winkels-online-roomed4

5. Sukhi | Sukhi betekent ‘blij’ in Nepal. Met zo’n leuke naam moet je natuurlijk wel leuke spullen verkopen. Dat zit hier wel goed. Sukhi verkoopt té gave vloerkleden direct van de makers uit India, Marokko, Nepal of Turkije. Dus ben jij gek op Berberse tapijten of zoek je nog dat perfecte Beni Ouarain kleed? Dit is dé place to be.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten