Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 30 okt 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. De Verbaasde Ree | Annefleur Verbaas en Amara van der Ree begonnen samen een webshop en ja, de naam spreekt dan natuurlijk voor zich. De Verbaasde Ree verkoopt vintage spullen: meubels, lampen en andere ‘meuk’ zoals ze het zelf noemen. Ook leuk is de categorie ‘aan je neus voorbijgegaan’ waar je dus ziet wat al verkocht is (tja, had je maar op tijd moeten zijn).

2. Design Revisited | Als verzamelaar van vintage design wordt je huis op een gegeven moment te klein voor al je spullen. Een bekend verhaal. Dus wat doe je dan? Thijs begon een webshop, Design Revisited, en verkoopt daar nu zijn vintage schatten.

3. Huusje | Huusje is een webshop vol lieve producten – voornamelijk zwart en wit. Sommige spullen zijn handgemaakt en daarom is de levertijd bij deze items wat langer, maar Huusje staat ook vol moois van andere merken. Naast woonspullen vind je hier ook kleine kleertjes, kaarten en cadeautjes.

4. Stoer-Design | Emaille bekers, industriële lampen en vintage items, maar ook lifestyle producten en accessoires voor in huis. Deze shop verkoopt een fijne mix aan producten met een stoer randje.

5. Lifeforstyle | Een fijne mix van woonaccessoires en cadeautjes. Van papieren opbergers tot betonnen accessoires, tassen en tafelwaar. Deze webshop verkoopt het allemaal.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten