Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 23 okt 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. Fish on the Moon | In de webshop van Anne en Maaike vind je vooral veel leuks voor de kleintjes. Denk aan vrolijk kinderservies, prints en posters met lieve teksten, maar ook tenten, kinderstoelen en kleding. Ook een onwijs leuke webshop voor cadeautjes!

2. Wishlist Material | Natuurlijke materialen en producten van goede kwaliteit. Dat zijn dingen die je voornamelijk bij Wishlist Materials tegenkomt. In deze winkel geen gigantische collectie, maar een kleine selectie van unieke producten. En dat is wel zo fijn, want zo weet je zeker dat je niet overal dat gave kelim kussen tegenkomt!

3. Huisnummer 8 | Deborah houdt van wit, zwart, grijs en hout. Dat is dan ook wat je in haar webshop kunt kopen. Van DIY-pakketten tot opbergers, stationary en feestelijke spullen. Een fijne mix van mooie items.

4. Depot09 | Ben je gek op vintage design, industriële items en tweedehands spullen voor in huis? Dan moet je Depot09 absoluut een bezoekje brengen. Offline kan dat in Gent, maar online kun je ze ook volgen. De winkel vult namelijk wekelijks (!) het assortiment aan en als je iets leuks voorbij ziet komen kun je de verkopers mailen. De shop werkt dus niet helemaal als een webshop, maar je kunt zeker wel online shoppen.

5. Roodborstje | In deze shop vind je de meest originele behangetjes en prints voor de kinderkamer. Van lief dierenbehang tot een retro patroontje voor aan de wand. Ook te koop: speelgoed van Grimm en geboortekaartjes. Kortom, alles voor de kleintjes!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu wensen we je veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten