Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 16 okt 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. Northbound Store | Dit is zo’n winkel die we direct leeg willen kopen. Waarom? Omdat de shop een selectie unieke Scandinavische producten verkoopt en wij nu eenmaal gek zijn op het design uit het Hoge Noorden. Northbound Store heeft een vestiging in Den Haag en verkoopt naast interieur items ook kleding, accessoires en lifestyle producten. Allemaal natuurlijk en van hoge kwaliteit.

2. Tweedehands Woongenot | Alles wat je hier vindt is vintage en komt uit de twintigste eeuw. Bovendien zijn de meubels, lampen en woonaccessoires in deze winkel goed verzorgd. Wil je een meubel of item eerst in het echt zien? Dan kun je altijd even een afspraak maken met de verkoper.

3. Browsehouse | Wie gek is op Scandinavische interieurs kan bij deze webshop zijn slag slaan. Browsehouse verkoopt namelijk de mooiste producten van Scandinavische merken én heeft daarnaast een eigen lijn van woonproducten, die ook helemaal in de Nordic stijl past.

4. Piece of Make | Want zelf dingen maken is een piece of cake! Toch? Wat deze webshop betreft in elk geval wel. Hier vind je de meest creatieve ideeën met handige instructies. Ook zie je bij elke DIY de moeilijkheidsgraad. Wil je iets leuks zelf maken of aan iemand anders geven? De webshop verkoopt té leuke DIY-pakketten.

5. Zitmaxx | Dit familiebedrijf begon ooit met een klein assortiment aan woonspullen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een grote winkel, die zowel offline als online te bezoeken is. Je vindt hier meubels, lampen en woonaccessoires van verschillende merken. Eerst de bank testen voordat je ‘m bestelt? Bezoek dan de showroom in Aar.

Volgende week zetten we weer vijf webshops in het zonnetje. Voor nu: veel plezier met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten