Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 2 okt 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. Comptoir des Objets | Dit is nou zo’n webshop waar wij heel blij van worden. Comptoir des Objets verkoopt duurzame en ecologische producten en items voor in huis. Emaille servies, veel huishoudelijke producten van hout, betonnen accessoires voor in de badkamer en zelfs de stoffer en het blik uit deze winkel zijn mooi!

2. Pimp je tafel | Geef je een dinertje of ben je gewoon dol op tafelen? En doe je dat het liefst aan een tafel, die er telkens weer anders uitziet? Misschien moet je dan een kijkje in deze webshop nemen. Hier vind je alles voor op tafel: van servies tot tafellinnen en van kaarsen tot andere accessoires.

3. Vaen | Een vintage design webshop mét een showroom in Utrecht. Hier vind je designmeubels uit de twintigste eeuw van verschillende ontwerpers, waaronder String, Gispen en Tomado. Niet alle meubels staan in Utrecht, omdat dit een vrij kleine winkel is. Zie je iets leuks online en wil je het even ‘testen’? Dan kun je gewoon contact opnemen met de verkopers!

4. Durf te stempelen | Zoals je weet zijn wij gek op DIY’s: creatieve manieren om zelf iets te maken in plaats van het simpelweg te kopen. Stempelen is zo’n simpele manier om je ‘eigen stempel te drukken’ op een item. In deze webshop kun je verschillende stempels op thema zoeken. Kijk voor stempel inspiratie en ideeën even hier.

5. Foar Hús & Thús | Het begon als een klusbedrijf met het idee om tussen het werk door ook producten te maken voor de webshop. Toen bleek het bouwen van een webshop toch best wat tijd te kosten (oeps). Inmiddels is de online winkel er en kun je hier onder andere stoere snijplanken kopen, industriële opbergboxen en andere woonaccessoires.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten