Shopping 25 sep 2015 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

webshops

1. Van OnS | Onlangs opende Van OnS de deuren van haar showroom in Amsterdam West. Wij namen daar meteen even een kijkje en werden overwhelmed. De winkel verkoopt een mooie collectie vintage design uit de midcentury en ziet er eerder uit als een woning dan een winkel. Tijdens de opening mochten wij ook even een kijkje nemen in de kelder, waar de winkeleigenaars hun ‘geheime voorraad’ vintage bewaren. Dat was pas écht gaaf. Daar staan namelijk nog heel wat stoelen te wachten op een nieuw stofje en liggen tientallen vintage lampen. Woon je niet echt om de hoek? Bezoek dan zeker even deze webshop!

roomed-webshop

2. Dreamkey | Nienke, oprichter van Dreamkey Design, begon als grafisch ontwerper. Vanuit haar liefde voor inspirerende ontwerpen en papierwaren ontstond de webshop. Hier verkoopt zij naast haar eigen ontwerpen ook onwijs leuke producten van andere designers. Zoek je een uniek cadeau, mooie papierwaren of iets om mee te knutselen? Dan zit je hier wel goed!

roomedwebshoptips

3. Huis & Meer | De naam zegt het al een beetje, deze winkel verkoopt van alles voor in huis én een beetje meer. Naast fijne woonaccessoires vind je hier namelijk ook verzorgingsproducten, tassen en andere spullen voor jezelf of voor de kids. Een leuke mix!

roomed-webshop1

4. Brocanteurs | Gevestigd aan de Overtoom in Amsterdam, maar ook online voor wie niet echt in de buurt van onze hoofdstad woont. Brocanteurs verkoopt voornamelijk vintage design. Hun assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe unieke vondsten. Eentje om in de gaten te houden dus!

roomed-webshop3

5. Kitchen Garden Shop | Op de homepage wordt het uitgelegd: een kitchen garden is een moestuin bij je huis met groente, kruiden en fruit voor eigen gebruik. Je snapt wel dat je hier dus als liefhebber van tuinieren en koken goed zit. De webshop verkoopt van alles om je buikje te vullen. Van zaden tot potten, keukenbenodigdheden en handige tools. Ook staat er een aantal handige tips voor in de tuin én de keuken.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: veel shop-plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten