Shopping 18 sep 2015 Renée Leeuw

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.
Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

webshops

1. Little Loved Ones | De naam zegt het al: hier vind je alles voor de kleine schattebouten! Lieve knuffels, schattige kussens en prints met leuke illustraties. Als de kinderkamer nog wat lieve accessoires kan gebruiken dan ben je hier aan het juiste adres.

webshop-roomed3

2. STONED | ‘High on marble’ is het motto van deze shop. En daar kunnen wij als marmer liefhebbers ons helemaal in vinden. We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat je hier kunt kopen. Alles is simpelweg gemaakt van marmer. Bestellen kan door een mailtje te sturen en anders kun je ook terecht bij verkooppunten, waaronder Hutspot.

webshoproomed1

3. Midcentury Dutch | Deze shop begon als een hobby van twee broers en groeide langzaam uit tot een business. De broers verkopen mid-century design items van Nederlandse maak! Té gaaf om al die te gekke ontwerpen uit ons land te zien, toch?

webshop-roomed2

4. Four Fabrics | Naast fijne kussens van mooie stoffen vind je in deze webshop ook een reeks andere producten voor in huis. Zoals kleine decoratieve huisjes, sieraden (voor jezelf), vazen en andere woonaccessoires.

webshop-roomed

5. Leuk voor NL | Een webshop met zo’n beetje alles om je huis sfeer te geven. Van spullen voor op tafel tot zitkussens en speelgoed voor kinderen. Kortom, een bonte verzameling items voor in huis.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: have fun met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten