Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 11 sep 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Vorige week tipten we deze vijf webshops.

1. Moonloft | Een webshop die hebberig maakt. Bij Moonloft kun je terecht voor fijne selectie accessoires voor jezelf of voor in huis. De winkel verkoopt onder andere kelim kussens, servies en té leuke iphone hoesjes met vrolijke prints. Ook een goed adresje als je op zoek bent naar een origineel cadeau.

2. Villa Meliefste | Alweer zo’n leuke webshop, die je meteen leeg wilt kopen. Villa Meliefste verkoopt (woon)accessoires van voornamelijk Scandinavische merken. Je vindt hier kussens, doeken en kaarten met lieve prints, maar ook stoere items, zoals een lamp van beton. Wederom een goed adresje als je op zoek bent naar een cadeautje (voor iemand anders of gewoon voor jezelf).

3. Studio ROOF | Dat karton populair is hebben we al meerdere keren laten zien. Ook deze webshop laat weer zien hoe veelzijdig karton eigenlijk is. Je vindt hier kartonnen speelgoed, dieren, poppenhuizen en meubels. Daarnaast verkoopt Studio ROOF ook producten van ander materiaal: houten tafels, servies en woontextiel.

4. Shop for Design | Deze winkel staat vol vintage design uit de vorige eeuw. Je kunt Shop for Design online en offline bezoeken (in Egmond aan den Hoef). De winkel verkoopt naast te gekke vintage meubels ook een selectie kleinere vintage designs, die erg leuk zijn om cadeau te doen. Denk aan kleine tafellampen en gekke robots bijvoorbeeld!

5. StudioMPeet | De meubels van StudioMPeet zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Daardoor heeft de tafel bijvoorbeeld een overlappend blad om extra ruimte te creëren voor speelgoed en ook de stoelen hebben extra ruimte aan de achterkant om spelen makkelijker te maken voor de kids. In principe zijn de meubels heel basis qua kleur, maar als je toch wat meer kleur in huis wilt brengen, kun je ze ook in een tintje bestellen.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu: have fun met shoppen!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten