Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 28 aug 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Bekijk dan nog even de vijf leukste webshops van vorige week.

1. Het Huysraat | Deze online shop opende onlangs een offline vestiging in Amsterdam West, aan de Witte de Withstraat. Wie in Amsterdam is, kan daar van woensdag t/m zondag een kijkje nemen. Anders kun je lekker online shoppen. Het Huysraet verkoopt producten van onder andere Hay en Muuto, maar bovenal is het gewoon een onwijs mooie verzameling van fijne designs.

2. Couleur locale | Grote kans dat je deze winkel al kent. Couleur Locale heeft namelijk twee vestigingen in België en is gelukkig ook online bereikbaar. De eigenaars laten zich veelal inspireren door hun verre reizen en heel wat producten komen dan ook uit verschillende landen. Een absolute aanrader!

3. By Mölle | Een hele tijd terug schreven we al over By Mölle en het leek ons tijd om deze winkel ook maar eens mee te nemen in de webshoptips. Je vindt hier de mooiste doeken en het fijnste woontextiel. Werkelijk voor elke kamer in huis: de keuken, slaapkamer, woonkamer of eetkamer. En alles is ook nog eens milieubewust gemaakt!

4. Oldenbeuving Vintage Design | Al 30 jaar in de business en ook online te bezoeken! In deze winkel vind je vintage design uit de mid-century: meubels, lampen en accessoires. De winkel in real life bezoeken kan ook. Dan moet je eventjes naar Den Haag.

5. PARAMENT | Het fijne aan online is dat je makkelijk spullen uit het buitenland kan halen zonder er naartoe te reizen. Daarom sluiten we dit lijstje met webshops af met een Spaanse winkel. PARAMENT maakt prachtige spullen voor aan tafel. Denk aan prachtig servies van keramiek en gave planken en messen. Deze shop maakt hebberig!

Volgende week zetten we weer vijf webshops op een rijtje. Voor nu: veel plezier met shoppen!

decoholic.org

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten