Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 21 aug 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar meer online shops? Bekijk dan nog even de vijf leukste webshops van vorige week.

1. Homelovv | Als je nog een paar leuke, lieve accessoires voor in de kinderkamer zoekt, ben je hier aan het goede adres. Je vindt hier lieve posters, opbergers in fijne pasteltinten, maar ook leuke notitieboekjes en decoratieve houten kralenkettingen.

2. Kado &Zo | De naam zegt het al een beetje: hier kun je zeker wel een cadeautje vinden. Voor iemand anders of voor jezelf, want eigenlijk staat de winkel vol leuke producten. Om hebberig van te worden dus! Denk aan nostalgische blikken, fijne hebbedingen en leuke woonaccessoires zoals lightboxes.

3. ArtDeco | Een Belgische webshop met een groot assortiment aan lifestyle producten. Spullen voor aan tafel, in de keuken of voor jezelf. Kortom, een winkel met genoeg keuze!

4. Lu West | Een Engelse webshop met geweldige producten. Wij zijn al direct fan van de tropische prints, bijvoorbeeld het poster met granaatappels! Maar ook de textiel collectie is ontzettend leuk.

5. Tsota | Een webshop met vintage design uit de twintigste eeuw. De collectie bestaat uit een verzameling vintage uit Europa. De winkel bevindt zich in Amsterdam en Utrecht. Daar kun je de items ophalen, maar je kunt de producten uiteraard ook laten bezorgen.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten