Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 14 aug 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? No worries, die vind je hier.

1. Behangfabriek | Dit is geen winkel met standaard behang. Hier vind je namelijk ook functionele behangetjes, die je ook op meubels kunt plakken in plaats van op de muur. De Behangfabriek verkoopt onder andere de te gekke Kitchen Walls (perfect voor je huurhuis) en de plakkers van 123kea voor een simpele Ikea hack.

2. Studio Oink Selected | Een Duitse webshop, die ook naar Nederland verstuurt. Hier vind je een fijne selectie van Studio Oink. Dat wil zeggen, een gave mix van vintage en eigen ontwerp. Vooral veel mooie vazen, kopjes en schalen van keramiek. De hele look en feel van de site is al een bezoekje waard!

3. Garden Gallery | Het klinkt misschien een beetje raar om nu nog een tuinwinkel in de spotlight te zetten, maar als je nog op zoek bent naar een nieuwe loungeset voor in de tuin, is dit juist hét moment. De tuinmeubels zijn nu namelijk afgeprijsd en grote kans dat jij dus voor een fijn prijsje alsnog buiten kunt zitten.

4. Cencity | Cencity verzamelt al het mooie vintage design van 1930 tot 1980. Alle items zijn origineel en je zult hier en daar dan ook wat krasjes en gebruikssporen aan kunnen treffen op de meubels. Bij interesse in een van de items kun je het online formulier invullen. Wij zien meteen al genoeg gave kasten, lampen en stoelen, die we zo zouden overnemen!

5. Mariekke | Mariekke is gek op ruimtes, architectuur, ontwerpen en vooral het verhaal erachter. Het zal je dan ook niet verbazen dat haar winkel vintage design verkoopt. En dan vooral uit begin 20e eeuw. Een winkel vol mooie meubels en spullen die je eigenlijk meteen in huis wilt halen.

Volgende week vrijdag zetten we weer vijf webshops in het zonnetje. Voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten