Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 7 aug 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? No worries, die vind je hier.

1. Boxworx | In deze webshop vind je out of the box designs! Wat dat zijn? Dat zijn meubels en ontwerpen, die allemaal verschillend zijn. De items zijn namelijk met de hand gemaakt van oude bouwmaterialen, waardoor geen ontwerp hetzelfde is. Van te gekke snijplanken tot grote meubels, zoals kasten en tafels. Een uniek assortiment!

2. Laroid | Een leuke aanvulling op bovenstaande webshop: hier denken ze niet alleen out of the box, maar gaan ze er dwars doorheen. Letterlijk eigenlijk, want je vindt hier heel wat designs gemaakt van karton. Daarnaast kun je hier ook terecht voor kussens, té leuke notitieboekjes en ander origineel spul voor in huis.

3. Schatkamer | Een groot assortiment meubels van teakhout, eiken of grenen plus een serie woonaccessoires van bekende merken. Denk aan PIP studio en Blond Amsterdam, maar ook Karlsson klokken en verschillende lampen – industrieel en modern.

4. Post & Papier | Alleen de naam van deze winkel brengt bij ons al nostalgische gevoelens op! Je vindt hier ook daadwerkelijk ouderwetse adresboekjes en postpapier. Misschien dat door deze winkel toch een klein deel van de mensen weer brieven gaat schrijven?

5. Midcentury Studio | Een winkel vol vintage design uit de midcentury. Dat wil zeggen: meubels en verlichting uit de jaren ’50 en ’60. Je kunt op afspraak de showroom in Zaandam bezoeken, maar online kun je ook alvast lekker door het vintage design snuffelen. Wij woorden hier in elk geval heel hebberig van!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje. Voor nu wensen we je veel shop-plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten