Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 31 jul 2015

4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? No worries, die vind je hier.

1. Papergoodies | Van sommige webshops wordt je gewoon heel hebberig en dat hebben we nou exact als we door Papergoodies ‘wandelen’. De winkel staat vol leuke goodies: notitieboekjes, té leuke washitape, prints, kaarten, banners, andere woonaccessoires en DIY-pakketten voor het maken van een dromenvanger of macramé hanger. Wij zijn ook heel erg fan van de lightboxes!

2. O-lijf | Een winkel met heel veel olijfolie en andere olijf-geïnspireerde producten, maar dat is uiteraard niet het enige wat deze winkel verkoopt. Je vindt hier ook lifestyle en keukenspullen. Anders zouden we het natuurlijk niet op Roomed zetten!

3. Retro Revolution | Een winkel vol vintage design uit de vorige eeuw. Je vindt hier meubels en lampen, die voornamelijk uit Scandinavië komen. Denk aan Arne Jacobsen en Hans J. Wegner.

4. Miss Meubel | Houd je van een landelijk interieur? Een beetje country chic? Dan zit je bij Miss Meubel goed. De winkel verkoopt een uitgebreide collectie meubels (klein en groot) en woonaccessoires voor elk budget.

Volgende week zetten we weer onze webshoptips op een rijtje. Voor nu wensen we je veel shop-plezier!

Reageer op artikel:
4x de leukste webshops van deze week
Sluiten