Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 7 apr 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? No worries, die vind je hier.

1. The Frameshop | Heb je nog een foto, poster of ander kunstwerk dat je graag wilt inlijsten? En kun je die lijst maar niet vinden, omdat de maat afwijkt van de standaard afmetingen? Bij de webshop van Olivier en zijn opa kun je frames makkelijk op maart laten maken. Je hebt keuze uit verschillende soorten lijsten en glas. Bovendien maken de mannen ook passe-partouts op maat.

2. Kitchen Hugs | Door de producten uit deze winkel krijgen wij direct zin om de keuken in te duiken. Van handige to-go bekers en bakjes tot het mooiste servies. Hier worden we heel hebberig van! Het leukste is nog dat de producten allemaal duurzaam, eerlijk en verantwoord zijn. Gemaakt op natuur- en milieuvriendelijke wijze.

3. Buiten de lijntjes | Bij deze on- én offline winkel (in Wolvega) kun je terecht voor de leukste accessoires voor in huis en de fijnste stationary. Van handgetekende kaartjes tot kalligrafie pennen. Hier scoor je ongetwijfeld een leuk cadeau voor een vriend(in).

4. K&K | Ben jij nog op zoek naar de perfecte houten tafel? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van K&K meubelmakerij. Elk meubel is handgemaakt en ieder exemplaar is daardoor uniek.

5. Pazzazz | Een webshop vol vintage design uit de twintigste eeuw. Verwacht meubels van Gispen en Paste, verlichting in die kenmerkende mid-century style en unieke decoraties. Kortom, een winkel vol vintage finds!

Volgende week vrijdag geven we weer een overzicht met vijf leuke webshops. Happy shopping voor nu!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten