Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 12 jun 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. Oh my goodies | De webshop van Evi, die oorspronkelijk architect was, maar zich meer wilde richten op interieur. Dus begon zij een winkel met fijne, eerlijke producten voor in huis, voor kinderen en voor jezelf.

2. Perfect Little Touch | Hier moet je zijn als je muren wel een sparkle kunnen gebruiken. Nee, deze shop verkoopt geen glitterverf, maar wel heel leuke muurstickers! Je kunt zelfs je eigen stickers personalizen.

3. Little Thingz | Hier vind je alles voor de kleintjes en hun kamer. Fijne kleinmeubels, lief kinderservies en leuke boxen met knutsel-spul voor de kids.

4. Heden Verleden | De naam zegt het al: alles in deze winkel komt uit het verleden. Je vindt hier vintage verlichting, meubels en kunst uit voornamelijk de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Even in het echt koekeloeren? Dat kan in de opslag in Groningen.

5. Bloomon | Dit is eigenlijk niet echt een winkel, maar eerder een service. Bij Bloomon kun je een abonnement afsluiten op een mooi boeket. Dat boeket wordt dan wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bezorgt. Zo heb je elke keer weer een fris en vrolijk boeket in huis. Super leuk idee toch!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten