Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 29 mei 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Check ook nog even de leukste webshops van vorige week.

1. The Gift Label | Een mooie webshop met een collectie unieke producten. Je vindt hier fijne notebooks, sjaals en mokken voor thuis of onderweg!

2. Mintlight | Zoek je nog een stoere lamp? Grote kans dat je hier wel slaagt. Mintlight verkoopt industriële lampen voor je bureau voor aan het plafond of gewoon om neer te zetten.

3. Huisje Boompje Styling | De webshop van Renske, die uit frustratie – ze kon niks origineels vinden voor een stoere jongenskamer – zelf kinderkameraccessoires ging maken. Daarnaast staat de shop vol met andere leuke producten, om vrolijk van te worden!

4. Webshop Nederlands Fotomuseum | Yes, het Nederlands Fotomuseum heeft een webshop, waar je de mooiste prints, fotoboeken en bartietafdrukken kunt kopen. Wij vinden vooral de zwart-wit foto’s heel gaaf!

5. Holland in vorm | Een webshop met vintage design uit de 20e eeuw. De winkel heeft ook offline een plekje in een voormalig jaren vijftig schoolgebouw in Middelstum.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten