Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 22 mei 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd welke webshops we vorige week in het zonnetje hebben gezet? Check het hier.

1. Hello Frankie Store | Al een tijdje één van onze favoriete webshops en eigenlijk komen we er nu pas achter dat we de shop nog niet hadden genoemd in onze favorieten – een schande! De shop staat vol prachtige niet-standaard accessoires voor in huis.

2. Arthur and Friends | Een Belgisch merk met meubels voor de kids, ofwel speelmeubelen. Zo is een trap, niet alleen een trap, maar kan het ook prima door voor een schommelboot of bankje. Helemaal voor een speelse kinderkamer!

3. Piet Moodshop | Een onwijs leuke winkel met originele producten voor in huis of om cadeau te geven. Ook handig: de moodshop helpt je ook nog eens bij het vinden van een juist geschenk!

4. Joink | Deze winkel kunnen we eigenlijk wel het Eames walhalla noemen zo uitgebreid is de collectie Eames stoelen. Verder vind je hier ook een aantal vintage design tafels.

5. Puur Beleven | Een fijne webshop vol leuke spullen voor in de kinderkamer. Denk aan vrolijke muurstickers, lieve behangetjes en producten in fijne pasteltinten.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten