Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 26 mei 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd welke webshops we vorige week in het zonnetje hebben gezet? Check het hier.

1. BL-ij | De producten van BL-ij stralen de liefde voor grafisch design van de maker uit. De postkaarten, notitieboekjes, tapes en andere papieren producten zijn voorzien van kleurrijke patronen en prints, om blij van te worden!

2. Hear Hear | Zelf omschrijft Rena, de eigenaresse, de winkel als een verlengstuk van haar eigen huis. Hear Hear verkoopt een leuke verzameling aan spullen, van interieur tot lifestyle. Met merken als Pols Potten, Snug en Ontwerpduo . De winkel is overigens ook offline te bezoeken in de Heisteeg in Amsterdam.

3. Happy Vintage | Van vintage worden wij altijd happy. Dus ook van deze webshop. Industrieel, brocante, vintage, you name it. Sommige spullen zijn oud en puur, andere zijn opgeknapt met een likje verf. Maar allemaal zijn ze uniek.

4. Lovely Little One | De naam doet het al vermoeden: deze shop staat vol lieve spulletjes voor de kleintjes. Dus heb je nog een kinderkamer te vullen? Hier kun je absoluut de leukste accessoires vinden, zoals lieve wolkenkussentjes en onwijs leuke kledinghangers.

5. Groovy Magnets | Dit is té cool. Groovy Magnets verkoopt behang dat je als magneetbord kan gebruiken. Ook kun je je eigen print op magneetfolie maken en zo je eigen magneetbord creëren! De shop verkoopt heel gave behangetjes, zoals krijtbord en overschilderbaar magneetbehang.

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten