Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 8 mei 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd welke webshops we vorige week in het zonnetje hebben gezet? Check het hier.

1. Kleine Pom | De leukste spullen voor de kinderkamer of om cadeau te doen aan een kleintje. Van vintage schoolplaten tot lieve konijnenlichtjes!

2. LiefsLabel | In deze webshop vind je heel veel liefs. Op zoek naar een origineel cadeau of wil je een vrolijke versiering in je huis? De winkel staat vol speelse slingers met mooie prints. Of maak je eigen slinger!

3. My Interior Musthaves | Alles wat hip is, vind je heir. Een bamboe ladder, linnen woontextiel, koperen bakjes en brocante meubels. Noem een trend en je spot het in deze winkel.

4. Het Groene Fabriekje | Een eigen moestuintje beginnen? Of gewoon lekker buitenleven? In het Groene Fabriekje wordt alles voor een groene lifestyle verkocht. Van gave ketels voor boven het vuur en lekkere buitendekens tot zaden, pitten en kasjes. De winkel staat vol spullen voor je tuin, terras of een uit de hand gelopen BBQ

5. Design Lover | De naam zegt het al: designlovers kunnen hier hun portemonnee wel legen! De shop staat vol vintage design om hebberig van te worden!

Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje, maar voor nu wensen we je veel shop plezier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten