5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd welke webshops we vorige week in het zonnetje hebben gezet? Check het hier.

1. Hipgemaakt | Een winkel vol ‘hippe’ items. Van retro telefoons en vintage typemachines tot leuke illustraties en handige tools voor DIY’s. Hipgemaakt verkoopt originele spullen om vrolijk van te worden!

2. Boho Lifestyle | Ben je gek op de bohemian lifestyle? Dan ga je deze webshop geweldig vinden. Hier vind je namelijk de mooiste producten voor een bohemian interieur, gemaakt van pure materialen met een zwaar Ibiza-vakantie-gehalte!

3. Teitloos | Als je van de producten uit deze shop niet vrolijk wordt dan weten wij het ook niet meer. De winkel staat vol kleurrijke essentials voor bijvoorbeeld een tuinfeest, BBQ of gewoon voor een vrolijke twist in huis.

4. Vintage Station | De naam zegt het al: hier kun je terecht voor unieke vintage items. Industriële fabriekslampen, kleurrijke retro items, klassieke designs uit de mid-century en meer bijzondere finds!

5. Leuke Kinderdingen | Een betere naam hadden we niet kunnen bedenken voor deze shop. Alles voor de kids en de kinderkamer: van ouderwets speelgoed tot leuke broodtrommels. De winkel staat vol kleur en vrolijke items!

Veel shop plezier! Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje.