Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 24 apr 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd welke webshops we vorige week in het zonnetje hebben gezet? Check het hier.

1. Rozijntjes | Deze winkel is alleen om de naam al heel erg leuk! Je vindt hier onder andere betonnen krukjes en coole slingers, die je met krijt kan versieren. Rozijntjes geeft trouwens ook leuke workshops!

2. Muurstickerboetiek | Een super leuke webshop voor, jawel, muurstickers. De winkel is heel overzichtelijk en handig ingedeeld per kamer. Heb je zelf een leuk idee voor een tekst of grafisch ontwerp? Dan kun je dat gewoon doorgeven en maakt de muurstickerboetiek er een sticker van!

3. Catch Design | Voor alle vintage lovers! In deze winkel vind je vintage design van grote namen, zoals Arne Jacobsen, Rietveld en Gipsen. Voornamelijk Scandinavisch en Nederlands design uit de vorige eeuw.

4. Buba B | Dol op retro? Dan kun je ongetwijfeld je slag slaan bij deze shop. Een kleurrijke mix van producten voor jezelf, je huis of om cadeau te geven.

5. Vintage Furniture Base | Vintage design uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Hier en daar een klein beetje hersteld, maar wel met behoud van het oorspronkelijke vintage karakter. Eerst even kijken hoe die meubels er in het echt bij staan? Dat kan in Rotterdam op afspraak.

Veel shop plezier! Volgende week zetten we weer vijf leuke webshops op een rijtje.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten