Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 3 apr 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Eventjes gemist welke webshops we vorige week in het zonnetje zetten? Je checkt ze hier.

1. De Zeeuwse Meisjes | De Zeeuwse Meisjes is een webshop, offline winkel en koffiebar in Rotterdam. Je vindt hier eigenlijk alleen maar mooie producten met een verhaal: van retro en vintage tot nieuw.

2. Meneer Snor | Alleen de naam van deze webshop spreekt ons al erg aan! Deze Belgische shop richt zich op de kids, maar wij worden hier stiekem ook heel enthousiast van. De winkel staat vol oude spelletjes, retro blikken en hebbedingen.

3. Prints & Posters | Het leuke aan deze webshop is dat de prints en posters ingedeeld zijn op kamers in huis. Super overzichtelijk en handig. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij je ook aan die indeling moet houden, maar wij houden wel van deze benadering. Op de website en het Pinterest account van deze shop kun je ook terecht voor ophang-tips en inspiratie, zoals hoe maak je van je hal een goede binnenkomer.

4. Firma Zoethout | Weer zo’n heerlijke naam voor een winkel. Firma Zoethout verkoopt heel wat meer dan zoethout, namelijk vintage kindermeubels en ouderwets speelgoed. Dus als je een kinderkamer geheel in vintage stijl wilt brengen, zit je hier wel goed. Je kan overigens ook offline een bezoekje brengen aan Firma Zoethout in Amersfoort.

5. Ju & Ju | Voor vintage design uit de vorige eeuw ben je bij Ju & Ju aan het goede adres. De hele Benelux en daaraan grenzende landen worden afgereisd om mid-century finds op te doen voor deze webshop. Een bezoekje brengen aan de echte winkel kan uiteraard ook (in Leiden of Gent).

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten