Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 27 mrt 2015

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? Je checkt ze hier.

1. Xcuse me | Een webshop vol wooninspiratie en producten van Scandinavische merken, zoals het Deense Bloomingville, maar ook van Nederlandse brands, waaronder FEST Amsterdam.

2. Krullenkop | Krullenkop verkoopt spullen voor hem, haar en het huis, waaronder DIY diamanten, glazen potten van Pikaplant en planten, die zelfs de meest luie plantenverzorger nog in leven houdt.

3. Kamerstukken | Van de gave Urban Jungles terrariums en ontwerpen van Piet Hein Eek tot gouden cactussen en de vazen van Pepe Heykoop. Een gave verzameling designers!

4. Woordkunsten | De naam van de winkel zegt het eigenlijk al: hier vind je kunst met woorden. Dat houdt in dat je heel unieke gedichtjes op posters, kaarten en textiel.

5. 24Vintage | Een webshop vol vintage designmeubels uit de 20e en 21e eeuw. Wil je dat oude designerstuk eerst even uittesten? Dan kun je ook langskomen in Arnhem, wel op afspraak!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten