5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

In de webshops van deze week kwamen we producten tegen van opkomende designers en vonden we de mooiste stationary items. Shopze!

1. Twentysomethin
Deze webshop verkoopt van alles: van stationery tot kaarten, posters, DIY’s, en party-items. Ook voor tof inpakpapier ben je bij Twenty Something aan het juiste adres!

>> Inspiratieboost: voor elke thuiswerker een passende home office

2. Flinders
Dit design label verkoopt de mooiste meubels. Werkelijk alles vind je in de webshop: van lampen tot hele bankstellen. Tipje: volg ze ze ook op Instagram voor de mooiste inspiratiebeelden!

>> Interieurfotografie met je smartphone: zo maak je foto’s ‘Instagram-ready’

3. Buitendelijntjesshop.nl
Hennie en Jacqueline namen het heft in eigen handen en maakten hun droom waar. Daaruit in ‘Buiten de Lijntjes’ geboren. Toen ze begonnen wisten ze nog niet precies wat ze precies wilden verkopen, maar inmiddels hebben de dames een fijn assortiment waarin je eindeloos kunt rondsnuffelen.

4. Stylecave
Een verzameling van verschillende unieke en mooie spullen voor in je interieur. Ken je dat gevoel dat je iets heel moois en bijzonders ziet, maar dat je niet weet waar je het kunt kopen? Stylecave probeert daar met hun webshop verandering in te brengen. Zeker het checken waard!

5. K&K shop
K&K is een webshop die wordt beheerd door een creatieve broer en zus. Ze maken meubels en woonaccessoires op maat, geven interieuradvies en proberen zo uniek mogelijk te zijn. Volgens K&K is wonen leven, is zitten relaxen en is tafelen eten.

Benieuwd naar de webshops van vorige week? Bekijk ze hier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten