Shopping 10 mrt 2017 Renée Leeuw

4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Heb je de webshops van vorige week gemist? No worries, die vind je gewoon hier.

Webshops tips
1. Stoersnoer | Vrijwel elk Scandinavisch interieur wordt verlicht met stoere light bulbs aan kleurige snoeren. Bij deze webshop kun je terecht voor alle soorten peertjes, lampen en stoere snoeren, zoals een strijkijzer-snoer. Maar dat is nog niet alles! Bij Stoer Snoer shop je ook de leukste woonaccessoires.


2. Daily Poetry | Deze shop is meer dan een webshop en heeft ook een real-life vestiging in Den Bosch en Eindhoven. Je vindt hier producten voor jezelf, voor in huis of om cadeau te doen. Veel lieve gedichtjes, maar ook (vintage) meubelstukken. Echt een must-visit.

sjieke boel
3. Sjieke Boel | Heb je kinderen of verwacht je een kleine? Check dan zeker deze webshop even. Hier kun je namelijk terecht voor kleertjes, speelgoed en andere leuke dingen voor de kinderkamer!
Stijl van het Huis
4. Stijl van het Huis | De leukste posters shop je hier! Denk aan posters voor de kinderkamer, portretten en botanische prints. De perfecte toevoeging voor je gallery wall.

>> Infographic: de guideline naar een perfecte gallery wall

Reageer op artikel:
4x de leukste webshops van deze week
Sluiten