5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Winkel voor thuis | Bij deze webshop ben je op het goede adres voor stoere, moderne en hippe woonaccessoires, meubels en verlichting! Winkel voor Thuis is op de hoogte van de allerlaatste woontrends en verkoopt toffe spullen in verschillende stijlen.

2. Kikkerland | Hier vindt je dagelijkse gebruiksvoorwerpen en nieuwe producten in een bijzonder jasje. Spullen die je aan het lachen maken en vernieuwende hebbedingen; de meest (te) gekke spullen vindt je bij Kikkerland!

3. Balkonafscheiding | Is jouw balkon een saaie boel? Dan is Balkonafscheiding jouw place to be op het web. Hier vind je stijlvolle en kwalitatief goede afscheidingen voor een beetje extra privacy op jouw balkon. Verder heeft de webshop ook een nog leuke meubels en accessoires om het balkon helemaal op te leuken.

4. Het Zijstraatje | In Het Zijstraatje vindt je de allerleukste hebbedingen en woonaccessoires die geschikt zijn voor elke (kinder)portemonnee. Het Zijstraatje staat voor een warm welkom, ouderwetse service, tijd en aandacht voor de producten en voor de klant.

5. EchtGordijn | Zijn jouw gordijnen ernstig aan vervanging toe of wil je jouw huis gewoon een boost geven? Kijk dan even in de webshop van EchtGordijn voor een mooi nieuw exemplaar. EchtGordijn probeert zo direct mogelijk bij de producent in te kopen, waardoor de prijzen laag blijven. Dat is nog eens goed geregeld!

Heb je de webshops van vorige week per ongeluk gemist? Hier kun je nog even terug kijken!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten