5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Loftlamp | Het eerste dat oprichters Steffie en Martijn zeiden toen ze de touwlamp zagen was: “Wow, dat is gaaf zeg”. Niet lang daarna is Loftlamp, geboren, om de niche producten voor eenieder beschikbaar te maken. Daar zijn wij héél blij mee, want oh wat zijn de industriële lampen stoer!

2. S©andic Lifestyle | Enerzijds verlangen we enorm naar de warme zomeravonden, die steeds dichterbij komen, maar anderzijds vinden we het ook heerlijk om ‘s avonds op de bank te zitten met een grote kop thee en een warm plaid. En laat deze webshop nou net de lekkerste, Scandinavische kussens, wollen dekens en plaids hebben voor de beste bankhang-sessies.

3. Galerietje | Kinderboeken staan vol illustraties en eigenlijk is het best wel zonde om na de voorleesdagen dee boekjes dicht te doen en in de kast te zetten, maar je wilt er natuurlijk ook weer niet in knippen. Gallerietje is de oplossing, want in deze webshop vind je hoogwaardige reproducties, gelimiteerde oplages en zelfs originele illustraties uit de bekendste kinderboeken!

(Kijk binnen bij het gave atelier van een kinderboeken illustrator!)

House of Madu | In deze webshop vindt je de aller- allerleukste artikelen en trends van het moment. House of Madu heeft de leukste kleinmeubelen, verlichting, keukenaccessoires en woondecoraties met een wereldse look!

Smoek | Het begon als een reis door het prachtige India en resulteerde in een superleuke webshop met toffe meubels en accessoires from all over the world! Wij vinden vooral de robuuste, industriële meubels van sloophout heel gaaf!

Heb je de webshops van vorige week per ongeluk gemist? Hier kun je nog even terug kijken!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten