5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. [email protected] | Deze webwinkel heeft echt alles op het gebied van huis en tuin! Wij zijn vooral fan van de brocante collectie. Ben je heel toevallig binnenkort op het Zeeuwse eiland Goeree Overflakkee? Dan kun je ook even langs gaan bij het thuishonk achter deze webshop.

2. Werk aan de muur | Heb je nog een saaie lege wand waar je wel een mooi kunstwerk aan zou willen? Dan heb je geluk, want er is werk aan de muur! Deze webshop heeft ruim 70.000 unieke werken. Van popart tot serieuze fotografie, je vindt hier alle stijlen voor toffe wanddecoraties.

3. Trendy Meubels | Deze webwinkel heeft eigenlijk alles voor elke stijl. Trendy Meubels heeft een brede collectie met oog voor stijl, kwaliteit en duurzaamheid. Ideaal!

4. She’s March | Alle leuke en lieve producten in deze webshop worden handgemaakt door Gwendoline & Graciela. Naast zoete, houten hartjes verkopen de zussen ook gave dubbelglazen lijsten met veren erin, dreamcatchers en allerlei andere toffe woonaccessoires. Echt een aanrader!

5. Moes & Griet | Moes & Griet staat voor moeder en dochter en dat is wat de eigenaressen van deze gave webshop van elkaar zijn. De dames kwamen, op reis in Italië, de paper bag tegen en kochten die eerst in voor eigen gebruik. Ze besloten de papieren zakken ook te gaan verkopen en nu is de webshop uitgebreid met allerlei andere gave spullen voor in huis.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten