5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf van de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Kiwi & Koala | Dit is een toffe webshop van de zussen Suzanne en Linda. Ze droomden beiden al jaren van een eigen winkel, maar er was één probleempje… de twee wonen 16.545 kilometer bij elkaar vandaan. Nu regelt Suzanne de zaken in Nederland en houdt Linda ons op de hoogte van de laatste trends from downunder!

2. Based on Roots | Kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en eerlijke handel; dat zijn de eisen die Based on Roots aan haar producten stelt. In de webshop vind je momenteel luxe design uit Japan, Bosnië & Herzegovina, maar binnenkort kun je er ook Nederlands design shoppen!

3. Olijk | Niki van de Ven gunt elk kind een vrolijk en gezellig kamertje en hoopt dat haar producten daar bij kunnen helpen. Ze begon 9 jaar geleden schilderijen te verkopen, maar breidde haar webshop uit met meubels en accessoires. Kortom, Olijk is een heel toffe website met de leukste sierlijke commodes, kasten en accessoires voor de kinderkamer.

4. Safarah Creations | Bij interieurbeurs showUP maakten wij kennis met Patricia Adriaans van Safarah Creation. Deze gezellige dame verkoopt in haar webshop gave stoffen en sierkussens met een Afrikaans tintje, héél mooi!

5. Ed Bones | Hand gegraveerde buffel- en paardenschedels uit de stal van Ed Bones. Bruut maar verfijnd, handgemaakt en voorzien van de nodige Bali spirit. Een opvallend kunstwerk voor aan de muur, dat in elke interieurstijl past!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten