5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

6 webshop 1

1. Boomhut Boris | Heb je in de achtertuin genoeg ruimte om een groot speelparadijs te maken? Boomhut Boris maakt toffe ecologisch verantwoorde boomhutten voor particulieren. Zo stimuleer je jouw kinderen om de computerspelletjes weg te leggen en buiten te gaan spelen.

6 webshops 2

2. Zo goed als oud | Dit is dé webshop voor jouw vintage meubilair! Zo goed als oud gaat heel Europa door op zoek naar de vintage meubels met charme en een geschiedenis.

6 webshops 3

3. HiP Metaal | Metaal is hip! In deze webshop vinden we stoere industriële meubels, kleurrijk emaille servies en toffe gebreide poefen. Wij zijn helemaal weg van de grove (salon)tafels. Deze jonge webshop is echt een aanrader!

6 webshops 4

4. & Sinne | &sinne heeft frisse spullen met een Scandinavische en Hollandse uitstraling. Niet te veel poespas, gewoon mooi. De webshop heeft de leukste woonaccessoires en hebbedingen voor iedereen!

6 webshops 5

5. Lizzy at home | Wil je jouw huis een stoere en warme boost geven? Dan is Lizzy at home jouw place to be, want deze webshop heeft een gave landelijke collectie. Bij deze webshop kun je ook terecht als je een mooi cadeau voor iemand zoekt, want Lizzy stelt zelfs sfeerpakketten voor je samen. Heel leuk!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten