5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

2 webshops roomed 2

1. Nordic Moods | Met een Nederlandse moeder en een Noorse vader heeft Elise Hernes een enorme passie ontwikkeld voor alles dat Scandinavisch is. Als halve Scandinavische heeft ze de beste labels voor je geselecteerd. Ga maar even kijken, want dit is echt de moeite waard!

2 webshops roomed 1

2. Nordiklivingstore | Op 1 januari 2015 heeft deze webshop haar virtuele deuren geopend en daar zijn wij héél blij mee. Nordiklivingstore is een verzamelplaats van allerlei verschillende Scandinavische webshops, maar dan met één winkelmandje en één contactpersoon in Nederland. Ideaal!

2 webshops roomed 3

3. Cradles | Cradles heeft bijzondere, authentieke meubels voor de baby- kinderkamer of iedere andere plek in en om het huis. Je vindt hier de leukste oldschool ledikantjes, kasten, commodes en accessoires. En ook een belangrijk detail: de meubels zijn in zeer goede staat. Wil je de artikelen eerst live zien voordat je iets koopt? Ga dan even langs bij het atelier in Papendrecht.

2 webshops roomed 5

4. Happy Industries | Ben je nog op zoek naar kleurrijke (te) gekke meubeltjes voor de kinderkamer? Dan is Happy Industries een echte aanrader. Van vintage schoolbureau’s tot coole neon letters. Je vindt hier alles om de kinderkamer een groot succes te maken!

2 webshops 6

5. NYN Styles | NYN Styles heeft de leukste en liefste posters voor aan jouw muur en die in de kinderkamer. Je kunt de prints ook nog personalizen door er een eigen tekst op te laten zetten. Heel leuk!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten