5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Catchii | Dit is het merk van illustrator en ontwerpster Femke Zwaan, die wij kortgeleden even kort een paar vragen stelden. Het verslag van dit inspirerende gesprek lees je hier en in haar webshop vind je haar bijzondere collectie servies, voorzien van handgeschilderde illustraties.

Draadzaken | Gek op DIY’s? Bij Draadzaken vind je toffe doe-het-zelf pakketten voor geometrische versieringen om op te hangen. Daarnaast verkoopt Draadzaken ook nog leuke muurstickers.

Fairlamps | Wil je zo eco-vriendelijk mogelijk leven? Van de lampen uit deze webshop weet je zeker dat ze goed zijn voor het milieu, omdat ze allemaal gemaakt zijn van gerecycled of recyclebaar materiaal. Bovendien wordt de lamp geleverd in een hergebruikte doos. Heel goed!

Feelgood Ecostore | We blijven nog even hangen in de eco-vriendelijke sfeer, want Feelgood Ecostore is voor iedereen die de wereld een klein beetje mooier wilt maken. De webshop laat zien dat stijlvol wonen prima samen gaat met een beter milieu.

De wereld van Jansje | Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje? Dan ben je bij Jansje aan het goede adres. Ook hier staat fair design centraal en als je toevallig in de buurt van Haarlem bent, kun je ook even een bezoekje brengen bij de ‘echte’ winkel om de kleurrijke (woon)accessoires te bewonderen.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten