4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vier leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Deze week shoppen we onze woonproducten in vijf leuke buitenlandse webshops. Een voordeel daarvan is dat we die producten niet gauw bij iemand anders thuis zullen treffen, maar het nadeel is dan wel weer de eventuele hogere verzendkosten dus let daar wel eventjes op!

1. Oh Deer! | Hand-shot animals, stuffed with love. Dat zijn deze grappige gebreide dierenkoppen voor aan de muur. Wil jij eigen exemplaar? Kijk dan even in the forest van de Belgische webshop en kies je dier. Je mag ook nog een plankje uitkiezen waar het beestje aan opgehangen wordt.

2. Woonwinkel | Je zou verwachten dat dit een Nederlandse webshop is, maar dat is het niet. Woonwinkel is gevestigd in Oregon en is een platform voor interieur designers van over de hele wereld. Op deze site vind je handgemaakte accessoires en meubels van goede kwaliteit. Heb jij het geld wel over voor designer spulletjes, houd dan wel even rekening met de verzendkosten.

3. Fawn Shoppe | Bij Fawn Shoppe kun je terecht voor de allerleukste designer spulletjes voor de kinderkamer. De knuffels en kussentjes zijn vrij prijzig en vooral met shipping, maar oh wat zijn ze mooi!

4. Old Faithful Shop | Deze Canadese webshop is een ode aan de goede spullen voor het dagelijks leven met een oud en klassiek design. Je vind hier zeer uiteenlopende producten voor redelijke prijzen, maar je moet wel rekening houden met hogere verzendkosten.

Reageer op artikel:
4x de leukste webshops van deze week
Sluiten