4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Nostalux | Bij deze webshop kun je terecht voor verlichting voor binnen en buiten. Wij vinden vooral de buitenlampen met industriële, landelijke en maritieme look leuk! Wil je de lampen toch liever in het echt zien? Dan kun je langs gaan in Zwaagdijk-Oost. Daar lopen specialisten rond die je kosteloos advies geven voor de verlichting in je huis.

Tbls | Kun jij nog wel wat pronkstukken in huis gebruiken? Dan moet je zeker even kijken op de webshop Tbls. Daar vind je vooral robuuste kloostertafels van massief hout, maar ook stoelen, banken en poefjes. Deze webshop is echt de moeite waard, want de meubels hebben echt een wauw-factor! En er is ook nog eens een super snelle levertijd van ongeveer vier werkdagen.

Home Meets Nature | Kan jouw huis nog wel wat groen gebruiken? Kijk dan even op Home Meets Nature voor de ideale kamer- of buitenplant. De planten worden deels door de plantenspecialist zelf gemaakt en deels door kwekers uit het Westland, de Glazen stad van Nederland. Je vind hier ook andere woonaccessoires, zoals houten pilaren en krukjes.

De Koektrommel | De Koektrommel is dé webshop voor een landelijk interieur. Van kleine woonaccessoires tot grote kasten en tafels; deze webshop heeft alles om jouw interieur in de landelijke stijl te brengen. Bij de webshop hoort een winkel en die kun je vinden in Huizen (‘t Gooi).

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
4x de leukste webshops van deze week
Sluiten