Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 5 dec 2014

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Food Art Design Vintage | De eigenaar van deze webshop is een echte foodie. Zij organiseert verschillende food-events, wat we allemaal kunnen volgen op haar blog. Daarnaast vinden we in de webshop een collectie food-gerelateerde producten voor in huis.

2. Fijnedagshop | Deze webshop bestaat nog niet zo lang. Grote kans dus dat je de Fijnedagshop nog niet kent. De winkel verkoopt uitsluitend producten die de eigenaresse zelf mooi vindt en zelf zou kopen. De woonproducten hebben over het algemeen een Scandinavische stijl en stralen kwaliteit uit.

3. Grinandbeam | Grin & Beam van grinning and beaming, ofwel grinniken en stralen. Dat is dan ook wat de producten van deze webshop met je willen doen. De producten moeten je vrolijk maken en je huis doen stralen. Nou dat lukt wel met de kleurrijke en unieke items!

4. Droomkinderkamer | Als je kids in huis hebt, wil je echt alles uit deze webshop halen! De winkel heeft werkelijk alles voor – je verwacht het niet – een droom kinderkamer.

5. Koning Bert | Bij Koning Bert vind je vintage designmeubels uit de jaren 60/70. Onwijs gave unieke finds, zoals meubels, verlichting en andere woonproducten.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten