5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. PAQHUIS | Twee vriendinnen met een liefde voor grafische vormgeving en lifestyle producten besloten hun passie te delen met de world wide web en openden een online shop. Je vindt hier grafische illustraties en lieve cadeautjes. De meeste producten worden in de studio van PAQHUIS gemaakt.

2. North Sea Design | In deze winkel vind je een mix van vintage en nieuw design. De nieuwe producten zijn voornamelijk woonaccessoires van Scandinavische merken zoals Pappelina, Kähler, Karlsson en House Doctor. Daarnaast verkoopt North Sea Design ook artikelen van Nederlandse en Engelse merken, zoals Present Time en Beast in Show. De producten zijn overigens ook offline te shoppen bij de vestiging in Rotterdam.

3. Palissander | Bij Palissander vind je echt een geweldige verzameling van vintage design. Alle producten – lampen, stoelen, tafels, bankjes, kastjes – hebben een bijzonder design en stralen kwaliteit en originaliteit uit.

4. EyeonSite | Dit is een ontzettend leuk concept! EyeonSite is een webwinkel die het shop-the-look idee verkoopt. Op de site kun je een bepaalde interieur stijl kiezen en dan kom je terecht bij een overzicht van producten in die sfeer. Super handig ter inspiratie of als je even niet weet hoe je een bepaalde stijl kan toepassen in huis.

5. Instant Crush | Bij deze webshop kun je terecht voor leuke en hippe woonaccessoires met een Scandinavische look. Gezellige houten huisjes, leuke illustraties en lieve hebbedingen, alles om je huis aan te kleden!