5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. I Wait Here – Laat je inspireren door het blog I Wait Here en shop direct de look die jou zo inspireert in de webshop.

2. Leva Leva – Deze woonwinkel vind je in Amsterdam-Noord bij de Kromhouthal en online. Het aanbod meubels, verlichting en woonaccessoires is veelzijdig in design en prijs.

3. By Vivo – Met de producten uit deze webshop wordt je huis zeker weten winterklaar. Warme breisels, kussens, plaids, maar ook houten woonaccessoires. Alles 100% handmade en zoveel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen.

4. Kavel 84 – Wat begon als een winkel in Waalwijk is inmiddels uitgegroeid tot een webshop met ontzettend leuke meubels, wand- en vloerbekleding, verlichting en woonaccessoires.

5. By Viranie – By Viranie begon als een studiegerelateerde opdracht en is sinds april dit jaar een super leuke webshop vol met hippe en veelal duurzame woonaccessoires.