Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 19 sep 2014

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Roest Wonen | Voor je industriële woonaccessoires ben je bij Roest Wonen aan het juiste adres. De collectie wordt continu aangevuld met vintage lampen, kisten en vazen voor in huis. Houd de shop dus goed in de gaten!

2. Houtspul | De producten in deze webshop zijn allemaal van hout of bamboe. Je vind hier duurzame woonaccessoires met verrassend design en gave afwerking. Erg leuk voor cadeautjes, maar natuurlijk ook voor in je eigen huis.

3. IPPYS Posters | Eerder tipten we jullie al over IPPYS woondeco, maar wist je dat IPPYS nog een webshop heeft met heel veel leuke posters? Van kinderposters tot posters met mooie illustraties en inspirerende teksten, IPPYS heeft het allemaal!

4. Lile Sadi | Studio Lilesadi is van twee Nederlandse vrouwen, die samen de mooiste producten maken van pure materialen. In de webshop vind je naast hun eigen collectie woonaccessoires ook producten van andere designers.

5. Joy & Co | Ben je van plan om binnenkort een feestje te organiseren? Neem dan even een kijkje bij Joy & Co. Deze webshop verkoopt namelijk alles wat je nodig hebt voor een feestje of diner en je kan ook heel gemakkelijk producten zoeken op thema of kleur.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten