Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 5 sep 2014

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Deze week hebben we een selectie gemaakt uit de gaafste buitenlandse webshops, enjoy!

1. MERCHANT No. 4 – een webwinkel met handgemaakte woonaccessoires en meubels. De producten worden gemaakt van milieubewuste materialen en stralen kwaliteit uit. De voorraden zijn beperkt en zo blijven de producten uniek. De collectie wisselt maandelijks dus houd de webshop in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwkomers.

2. Ruby Roost – Ruby Roost verkoopt voornamelijk woonaccessoires met een vintage uitstraling voor een redelijke prijs. Daarnaast zijn er ook leuke kunstposters en kaarten verkrijgbaar.

3. One Must Dash – is een webshop met leuke art prints. Sommige prints zijn ook verkrijgbaar op woonaccessoires, zoals mokken en theedoeken.

4. Hello Polly – Deze Australische webshop verkoopt van alles. Van kunstposters tot woonaccessoires met een origineel design, maar ook cactussen en sieraden.

5. Labour and Wait – Een geweldige webshop met nieuwe vintage-look woonaccessoires voor een prima prijsje.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten