Florence
Florence Shopping 15 aug 2014

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

La Vie Bohème | De producten die op La Vie Bohème verkocht worden zijn een verzameling van de prachtige producten en materialen die eigenaresse Irina Barneveld tijdens haar vele reizen is tegengekomen of waar ze zich door heeft laten inspireren. De collectie is een combinatie van unieke vondsten en high end merken. Heb je die geweldige blauwe kroonluchter al gespot?

FurnLAB | FurnLAB is ontstaan uit het idee dat design meubilair toegankelijk moet zijn voor iedereen. Het is de online woonwinkel waar je oneindig veel producten ontdekt die passen bij jouw interieur.

Goldwood Interiors | Op deze webshop vind je de allergaafste vintage designs die door designhunter Boris zijn gevonden. Daarnaast kun je er terecht voor advies.

Decovry | Decovry.com organiseert exclusief voor haar leden een wekelijkse verkoop van een achttal ongeziene design en decoratie merken. Hierbij hebben ze steeds bijzondere aandacht voor het verhaal achter de designers en merken. Door rechtstreeks met de merken samen te werken kunnen ze exclusieve producten tegen bijzondere kortingen aanbieden.

MisterDesign | MisterDesign is aanbieder van designmeubels van meer dan 100 topmerken, zoals Carl Hansen, Kartell, Moooi, Muuto en nog veel meer.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten