Shopping 1 aug 2014 Florence

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

roomed-webshops-hippie_chic

1. Hippie Chic – Hippie Chic is een Ibiza Lifestyle winkel vol met inspiratie. Hippie Chic verkoopt niet alleen mode- en woonaccessoires, maar bied je ook inspiratie over een bohemian leven. Inspiratie die jouw dat typische peace, love & happiness gevoel geven.

roomed-webshops-room26

2. Room 26 – Op Room 26 vind je de leukste producten voor moeders en kinderen. Van speelgoed en speelkleden tot steigerhouten bedden.

roomed-webshops-ollibolly

3. Ollibolly – Op Ollibolly kun je niet alleen terecht voor de leukste en handigste spullen voor baby’s en kinderen, je kunt er ook terecht voor een compleet styling- en kleuradvies voor de kinderkamer.

roomed-webshops-yumeko

4. Yumeko – Yumeko brengt zachtheid in de wereld. Daarom maken zij hun eco dekbedden, beddengoed, kussens, badgoed, badjassen, dekens en plaids zo zacht met het meest duurzame katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol.

roomed-webshops-printcandy

5. Print candy – Op Print Candy kun je de mooiste prints laten customizen of je levert je eigen citaat aan die dan mooi wordt vormgegeven.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten