5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef jij de deur niet meer uit om de tofste meubels en woonaccessoires in huis te halen.

En we hebben weer een paar ware pareltjes voor jullie verzameld. Van Scandinavisch design, de mooiste bohemien items, tot de all time favourites: aanschouw onze vijf toppers van deze week!

Happy shopping!

webshops

1 | NoaMay Living
Alle boho-liefhebbers opgelet: we hebben de perfecte webshop voor jullie gevonden. Van meubels tot accessoires, alles is hier te vinden!

&klevering

2 | &Klevering.nl
Yes, we brengen een van onze all time favourite shops – &Klevering – graag nog eens bij jullie onder de aandacht. Deze winkel heeft een gemixt assortiment dat bestaat uit veel accessoires, in veel verschillende kleuren en stijlen. Voor ieder wat wils!

modcloth

3 | ModCloth
Onder het kopje ‘Home’ of ‘Gifts’ in deze webshop vind je de leukste en meest aparte woon accessoires. Maar ook gewoon kleine handige spullen zoals keukengerei en attributen. Alles met een vrolijke en tikkeltje aparte twist.

fancy webshop

4 | Fancy.com
Je kunt deze webshop een beetje vergelijken met Etsy. Verschillende aanbieders, heel veel verschillende producten. En dat betekent dus ook dat er voor iedereen wel iets leuks tussen zit!

artilleriet

5 | Artilleriet.se
Iets duurder, maar oh zo mooi… Zelfs als dit voor jou net iets boven je budget is, raden wij je alsnog aan om eens flink rond te neuzen tussen al het moois dat deze webshop te bieden heeft. De foto’s zijn super inspirerend!

Benieuwd naar onze favoriete webshops van vorige week?

Je checkt ze hier.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten