Shopping 6 okt 2017 Lotte Wullems

5x de leukste webshops van week 40

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Soms verbazen wij onszelf over het aantal webshops dat we nog niet ontdekt hebben. Dit rijtje van vijf staat ook weer boordevol unieke, mooie en stijlvolle woonaccessoires. Happy shopping!

yoused

1. Yoused | Unieke woonaccessoires, waarvan je een aantal misschien eerder spotte in de etalage van de Bijenkorf. Daar zijn de items namelijk eerst gebruikt, waarna je ze in deze webshop (soms voor een prikkie) op de kop kunt tikken.

webshops

2. Westelm | Bij velen een bekende en geliefde winkel. Wat ooit begon in Brooklyn, is nu uitgegroeid tot een sterk merk. Verwacht modern en minimalistisch design van goede kwaliteit!

webshops

3. Winkel voor thuis | Decoratie, meubels en verlichting: dat zijn de drie pijlers van deze webshop. Check ook zeker de inspiratiepagina op de website!

webshops

4. Sacresa.nl | Originele lunch- en giftbags, zwart-witte postkaarten, postflessen en veel meer. Leuk detail: eigenaresse Saskia maakt alles zelf!

webshops

5. Thuuz | Online shop in verschillende stijlvolle woonaccessoires, lampen en meubels. In deze webhops vind je topmerken zoals Tine K home, Bloomingville, Household Hardware en House Doctor.

MEER LEZEN

Benieuwd naar de webshops van vorige week? Je checkt ze hier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 40
Sluiten