5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

En we hebben er weer een aantal toppers tussen zitten deze week. Scroll snel door en let the shopping marathon begin…

1. Design Junkie | Designjunky is een online design woonwinkel waar liefhebbers zich helemaal kunnen uitleven. Elke dag bieden ze de allernieuwste creaties van Europa’s beste ontwerpers aan.

2. Puur Basic | Eenvoud siert, vandaar ook dat je op deze website veel eenvoudige, maar stijlvolle hebbedingetjes kan ontdekken. ‘Back to basics, back to nature.’

3. Cocoon | Duur, maar zó mooi. In deze webshop vind je prachtig design van de hoogste kwaliteit. Allemaal in een moderne en rustgevende aardse stijl.

4. Liever | Bij Liever.com vind je naast prachtige meubels en woonaccessoires ook nog eens een hele hoop inspiratie. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Inspiratiepagina of hun blog.

5. LEDlamp Groenovatie |Bij Roomed zijn we dol op mooie verlichting. Het is zó belangrijk voor een goed ogend interieur. De lampen bij LEDshop Groenovatie zijn daarnaast ook nog eens heel goed voor het milieu.

Meer lezen

Benieuwd naar onze favoriete webshops van vorige week? Je checkt ze hier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten