5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ook nu hebben we weer een vijftal leuke websites die regelrecht naar je favorieten kunnen. Unieke producten, gave tegels en vintage spulletjes voor de kinderkamer. Happy shopping!


1. Klaas Kuiken Shop | Deze ontwerper creëert de mooiste spullen. Van ovens tot vazen. Klik op het kopje ‘shop’ linksboven om alle producten te zien en te shoppen.


2. Esther art shop | Esther maakt prints voor allerlei producten, van posters tot sleeves en zelfs meubelstofferingen. Zeker een tip als je op zoek bent naar een kleurrijk en uniek design.

de leukste webshops
3. De oude speelkamer | Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires, allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment.


4. Designtegel | Voor alle soorten tegels kun je terecht bij deze webshop. Van gave Portugese tegels tot mozaïektegels in alle kleuren! Fel of neutraal: deze webshop heeft het allemaal (en ja, dat rijmt).

leukste webshops
5. Pastel en Naturel | Deze webshop is gevuld met producten van ingetogen materialen en kleuren. Je vindt hier uiteenlopende spullen en er worden verschillende pasteltinten gemixt.

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de round-up van webshops van vorige week? Toen hadden we een heuse Etsy-editie. Check ze hier!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten