Shopping 9 jun 2017 Lotte Wullems

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

De week hebben we weer een gevarieerde mix voor je. Van een webshop voor kinderspullen tot kaartjes van een toffe illustrator. En van industriële items tot de Scandinavische stijl.

De Fabrikeur

1. De Fabrikeur | Deze webshop is gespecialiseerd in industriële meubelstukken en vintage woonaccessoires. Neem zeker eens een kijkje als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een oude ladekast of gave, authentieke lamp.

Woonwinkel Siep

2. Woonwinkel Siep | Hier vind je bekende merken met een Scandinavische stijl zoals House Doctor, Nordal en ISAK.

Bibelotte

3. Bibelotte | De collectie, die in kleine binnen- en buitenlandse ateliers met de hand wordt gemaakt, is gericht op de aankleding van kinderkamers, van beddengoed tot muurstickers en behang. Heb je zelf een kleine (op komst) of zoek je nog een leuk geschenk voor een babyshower? Dan slaag je hier vast!

webshops
Annet Weelink

4. Annet Weelink Design | Hier shop je unieke mode accessoires, interieur artikelen, posters, ansichtkaarten en andere mooie papierwaren. De prints op de artikelen zijn met de hand ontworpen door Annet Weelink en gedrukt op eco vriendelijke materialen. Naast de ontwerpen van Annet vind je ook speciaal geselecteerde producten in de shop zoals sieraden, mooie schrijfwaren en andere accessoires.

Metal bird

5. Metalbird | Henk Lakeman uit Amsterdam zag de metalen vogels bij zijn vriend Phil in Nieuw Zeeland. Henk is meubelmaker en ervaren in het bewerken van hout en metaal. Hij besloot om de Metalbirds vanuit Nederland te maken en verkopen. Leuk voor in de tuin!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten