Shopping 20 okt 2017 admin

5x de leukste webshops van week 42

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Dit keer kun je met een gerust hart shoppen, want vier van de vijf webshops van deze week verkopen enkel fairtrade-producten én we hebben een hele fijne webshop gevonden waar je spiegels kunt kopen die je interieur naar een hoger niveau tillen.

feel good eco store

1. Feel Good Ecostore | Eerlijke producten die je koopt met een feel good feeling.

kunstspiegel

2. Kunstspiegel | Bij Kunstspiegel vind je kunst, lijsten en spiegels in alle soorten en maten. En als we zeggen alle soorten en maten, bedoelen we ook echt alle soorten en maten. Tip: check de toffe hexagon spiegel!

emax domina

3. Emax Domina | Emax Domina (Latijn voor ‘Kooplustige vrouw’) richt zich op vrouwen die graag leuke, aparte dingen kopen en zich daarbij goed willen voelen. De producten zijn gemaakt van restmaterialen uit India en op een duurzame manier geproduceerd.

heinde en van verre

4. Heinde & van Verre | Heinde & van Verre importeert een eigen collectie bijzondere stoffen, huishoudtextiel en mooie accessoires van natuurlijke materialen uit het Indiase subcontinent.

fair fabrics

5. Fair fabrics | Eerlijk en duurzaam interieurtextiel dat naast fair, ook nog eens héél mooi is. Dat is shoppen met een dubbel zo fijn gevoel!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 42
Sluiten