Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 1 sep 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Ook deze keer hebben we weer een toffe selectie voor je gemaakt. Voeg een authentieke touch aan je interieur toe met een robuuste tafel van steigerhout of Russische poppetjes.

1. Spoon-tamago.com | Klasse, elegantie en minimalistisch design. Ga eens voor een andere stijl en haal Japanse kunst(objecten) in huis!

2. Villa30 | Villa 30 is een winkel met opvallende woon en lifestyleproducten. Een mix van Dutch en Scandinavisch design.

3. Russian dolls | Haal een stukje Rusland in huis. Deze webshop is toegewijd aan Matroesjka, de kleine houten pop die al meer dan 100 jaar symbool staat voor de natuur, moederschap en de eeuwige kringloop van het leven. Veel van de poppen op deze site zijn uniek, sommige zijn ongebruikelijk, maar ze hebben allemaal hun eigen karakter en charme.


4. PURE wood design
| Gerecycleerd steigerhout en gekleurd sloophout uit karakteristieke gebouwen; PURE Wood Design creëert met deze materialen bijzondere en stijlvolle binnen- en buitenmeubelen en woonaccessoires.

5. Aviale | Hou jij van een landelijke inrichting? Dan ga je in deze webshop ongetwijfeld slagen.

Ben je geslaagd bij een van de webshops? Hier vind je inspiratie hoe je je nieuwe items kunt stylen.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten