Shopping 17 feb 2017 Lotte Wullems

5x de leukste webshops van deze week

Elke twee weken zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar onze favoriete webshops van de vorige keer? Check het hier.

Hoeked
Bron: Hoeked

1. Hoeked | Op zoek naar een leuk item voor je werkplek? Dan is Hoeked een goede webshop om eens te checken. Ze werken onder andere samen met jonge zelfstandige ontwerpers en verkopen niet alleen accessoires voor je (home) office, maar ook bureaus en stoelen.

2. Things that make you feel good | Voor wie graag items koopt die biologisch, duurzaam of Fair Trade zijn, is Things that make you feel good een goede keuze. Haal dat beetje zen in huis met wenskaart vlaggetjes of een boeddha. Namasté.

3. Anna + Nina | Anna + Nina heeft inmiddels al drie locaties in Amsterdam, maar wist je dat je ook online hun leuke hebbedingetjes kunt scoren? Anna + Nina verkoopt niet alleen sieraden, maar ook handgemaakte accessoires voor in huis. Wij zijn fan!

de tafel van 10

4. De tafel van 10 | De tafel van 10 is een lekker veelzijdige webshop. Van woonaccessoires tot verlichting en meubels. Met merken als Zuiver, Umbra en HKLiving.

Koekwaus
Bron: Koekwaus

5. Koekwaus | Deze heerlijke conceptstore heeft een vestiging in Den Bosch, maar ook online kun je je slag slaan in de webshop. Van marmer servies tot de leukste kaartjes om cadeau te doen of op te hangen in huis.

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten