Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 27 jan 2017

5x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Benieuwd naar onze favoriete webshops van vorige week? Check het hier.

1. Green Lifestyle Store | Dat wij fan zijn van een urban jungle in huis, moge duidelijk zijn. En laat groen nu net centraal staan in deze webshop. Bij de Green Lifestyle Store koop je namelijk de mooiste kamerplanten, waaronder onze nieuwste favoriet de bananenplant!


2.
Cherry and Cake | Deze online concept store laat ons hart sneller kloppen. Cherry and Cake noemt zichzelf zoet en stoer tegelijk – en wij snappen waarom. Van roze, minimalistische agenda’s tot een grof gebreid plaid.

3. ByJensen | Dol op Deens design? Dan ben je ook dol op byJensen! Eigenares Inge Haahr Jensen is opgegroeid in Denenmarken en kiest handmatig de producten die ze op haar site wil verkopen. Alles is puur, duurzaam én met een Scandinavisch DNA.

4. De Toonderij | Ben je op zoek naar een vintage, industriële lamp, maar heb je geen zin om alle rommelmarkten af te struinen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van De Toonderij. Deze on- en offline winkel (met een vestiging in Aalten) is een verzamelplek van zorgvuldig uitgekozen retro en vintage items.

5. NO CHAOS & CO | Drie keer raden wat onze favoriete afdeling is van deze webshop – juist ja, de woonaccessoires. Met merken als &Klevering en Catchii is dit zeker een leuke plek om een cadeau te scoren. Persoonlijk een kijkje nemen? Dat kan in de winkel in Oegstgeest!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van deze week
Sluiten